Post by listhocalilig on Mar 13, 2022 9:05:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla kaynak hack ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
Oyuna giriyorum tekrardan oyun atıyor oyun oynanmıyor
Ama oyunlar çok geç açılıyor 1286 geç giremiyorum güzelde artık verilmiyor bu kadar zor oluyor strese giriyor insan kaç senedir oynuyorum böyle gider oyunu silecegim haftalardır bu 2191 de yine soru soruyorsun bir türlü geç geliyor gelmiyorsun gelmiyorsun artık bitmekten geçiyorum
Şimdi ne zaman oynamaya başlasam ikinci veya üçüncü hamlemde oyun donuyor. Kapatıp tekrar içeri girmeliyim. Ben de o hayatlara sahibim. Lütfen düzelt.
Çok fazla reklam. Sinir bozucu, her hareket için en az 2 reklam görmelisiniz.
Bir puan bile fazla oyun tek kelimeyle berbat Ztn bi 4 tonla berbatilli Ztn bi 4 var onlar var onlar 1. 2. 3. bizim boşuna oynamamız bile gerek yok sıkıcı oyun zevki saçma sapan oyuna başlıyosunuz büyük çabalar onu yaptiktan sonra kendi kendine kendini sevdiğini düşünerek oyun oynuyor sonda hamle kalanleri siz oynuyosunuz ztn bi zevki kalmiyor tavsiye etmiyirum indirmeyin
Şimdiye kadar çok mutlu bir oyuncu/tüketici oldum. Altın külçelerini 50'den 25'e düşürdünüz, ancak hala 2,99$ ücret alıyorsunuz. Galibiyet serisinden artık ödül kazanmıyorum (yani tek boynuzlu at gitti). Ayrıca ödül kazanma, zor bir seviyeyi geçme, 3 yıldız alma, sert bir şekilde geçme avantajı da ortadan kalktı. Bu sürümü tutmayı seçerseniz sadık bir oyuncu/alıcı kaybedersiniz. Berbat ve bugün benim son alışverişim olacak, eğer bu sizin 'daha iyi' versiyonunuzsa.
kategoriler hakkında kısa bilgi de olsun
Sevin, zihninizin turları kazanmak için hamlelerinizi düşünmesi gerektiğine meydan okuyun. Stratejini planlamalısın, harika bir oyun!!
Çok güzel bir oyun çok güzel her kese tavsiye ederim çok memnun kalırsınız ben çok memnun kaldım
Bu oyunu 2012 veya 13'ten beri kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım. Şimdi donmaya devam ediyor ve hayatımı boşa harcıyor. Bir oyun sırasında donuyor ve yeniden yüklediğimde, bunu bir can kullanmak olarak saydı. Ayrıca, görev listesi bozuk. Bence
bu oyun 1 puanı bile haketmiyor. Bu paraya aç, kötü çalışan oyunu oynamak için oynamaya çalışırsanız, hiçbir şey almadan oynamayı deneyin ya da oynayıp para harcıyorsanız, harcamalarınızı yarıya indirin. Çünkü bu bir kopuş. şikayetlerinizi nadiren dinlerler, sadece sizden alabildikleri kadar çok para almak isterler. Herkes paranızı harcamadan oynayın veya en kötü müşteri hizmetiyle rekabet etmeyen bir oyun bulun. Paranı boşa harcamayı bırak.
10 yıldızın geleceğine sahip olmayan Bonnie'de neden yok oyun 5 yıldızı hakete olanın bende deniyor. ..
Diğer olaylara ne oldu??? Haftalık yeni bir etkinlik eklediğinizi söylüyor ama bu doğru değil. Yaklaşık 3 haftadır "Yakında geliyor" diyordu ama hiçbir şey gelmedi. Ve şimdi bir aydan fazla bir süre sonra hiçbir şey söylemiyor. WTH? Oyundan zevk alıyorum ama moderatör açıkça tutarsız. Bu 4-5 yıldızlı bir oyundu. Şimdi, sabırsızlıkla bekleyecek bir şey olmadığı için biraz sıkıcı. 😒
Daily Treat Machine ile günlük düzeltmenizi yapın! - Candy ...
Çok zor seviyeler, yeterli hamle yok..sebepsiz yere zor..Sadece 10 hamle ile 250 nesne topla ..o zamanlayıcılarda patlayan .bu çok saçma .tekrar kaldırmak
Oyunu beğendim ama sebepsiz yere güçlendiricileri kaybettim. Sadece bu hafta sonu 5, evet, 5 traktör güçlendirici kaybettim. Onları kullanmayı denedim ve takılıp kalacaktı, tekrar deneyeceğim ve bum. 24 saat içinde 5 traktör güçlendirici gitti.
Farm Heroes Saga Hack - Android, iPhone and Facebook Get free gold bars, magic beans, extra lives and boosters with the Farm Heroes Saga
Harika oyun. Son hamlenizde oyun tereddüt edecek. Bulduğum tek sorun bu.
3892.levelde hata var. Kırılması gereken 19 ağ varken 18 ağ var. Oyun tamamlanamıyor.
Quizizz: Play to learn Təhsil natg
Farm Heroes Saga Pro příležitostné hráče mrsc
Reklam izle ve ücretsiz kazanmıyor seçeneğiyle ilgili sorunlarım olmayacak şekilde konular hakkında reklam ve kreasyon yapmıyorlar lütfen bunları son günlere yayınlamaya başlama.
Çok fazla ve sık reklam önerileri için çıkacaksın 3 yıldız yoksa oyunu beyeniyorum
Çok güzel eğlenceli bir oyun
Bununla gevşemekten zevk alıyorum. Akılsız değil, vergi almıyor. Altın külçelerini, eskiden yapabildiğiniz gibi, satın almak ZORUNDA olmadan kazanabilseydiniz güzel olurdu. Sadık oynuyorsanız, bu bir seçenek olmalıdır.
Bu uygulama sadece iPhone ve iPad'deki App Store'da bulunur. Farm Heroes Saga 4+. Neşeli çiftlikte bulmaca
Farm Heroes Saga Rekreacyjne hpld
Şirin oyun. Bazı seviyeler zorludur. Para harcamadan tamamen oynayamamaktan hoşlanmıyorum. Tek şikayetim bu.
Oyun çok güzel ama Bazi levent lerim zor Sıra rasgele: ysoyworyotrwwot4wu4wo4yoyrw95rw6rwiyrwywroywryr9y4wy9w4ywryeow4yoweoyrwyoewoyargkkfgsdagkeagkaryoryalrayyralrgalgdagdageaadkgdgkaragkayrrayogadkrlgaaeglegalaelgarglarylray Aril Yarlayraylrlayaur Rauf Ayrlayrrakyralyyklahtathltahltlhwltha.h.hfaaf.hr.haahf.jfaglra.lrharlharglalragrglaraylaryllraltlallaryrlahlhraltshagrlrlagElgf.ltha.
Farm Heroes Saga Alternatifleri ve Benzer Yazılımlar
農場英雄傳奇 休閒 otn
her seferinde bir seviye atla ve bir sonrakine başla, herhangi bir hareketi tamamlamama izin vermiyor. Uygulamayı kapatıp yeniden açmam gerekiyor, sonra bir hayat kaybediyorum ve alabileceğim tüm güç artışlarını kaybediyorum. kaldırmayı ve yeniden yüklemeyi denedim ama sonra tüm avantajlarımı kaybettim ve sorun çözülmedi, ayrıca diğer oyunlar gibi fazladan can kazanamazsınız, her zaman onlar için ödeme yapmanız gerekir! Sürekli problemler yaşamak istemiyorsanız ve ne yaparsanız yapın her zaman canlar için ödeme yapmak istemiyorsanız başka bir oyun bulun!!!!
salak yerine konmak takımı mutlu etmezsiniz. herkesin zevkini alamazdın her şeyi paraya endeksli devlet bir taraftan bir içinden geçiiiiiiir. nasılsa darı enayiiii. ysp yapacağınız ....... çok kötü bir uygulama.
Kumbaranızdan altın almak için para harcamak zorunda kalmanın saçma olduğunu düşünüyorum. Eğer oyuncu bunları kazanırsa, eğer bu gerçek bir ödül sistemiyse, onları almalıdır. Oyuncuya verilecek bankanın iki haftada bir veya ayda bir kez öneri döngüsü. Oyun teşvik edici ve iyiyse, oyuncularınız her gün oynayacak ve herkes kazanacak. Oyuncularınızın banka hesaplarını boşa çıkarmanın yollarını aramak yerine, oyuncu sadakatini ödüllendiren bir trend başlatmaktan korkmayın.
Oynamayı severim! Kocam ve ben kimin önde kalabileceğini görmek için birbirimizle yarışıyoruz! Çok eğlenceli!! Topladığımız fasulyeleri kürekten daha fazlasını satın almak için kullanmamıza izin vermeni dilerdik. Belki de en azından bize yardımcı olması için kullandığımız her öğe arasında geçiş yapın.
Eylenceli bir oyun ama bazı bölümleri çok zorluyor. Bazen oyunu silmeyi safra oluyor. Her gün sona erecek şekilde birazcık iyi olsanız seviniriz, teşekkürler.
Bu oyunu telefonumda oynayabilmek için yeni güncellemeler bekliyorum. 2 haftadır bekliyorum, barlarımı ve yardım için ekstra gücümü kaybettim. Dizüstü bilgisayarımda oynamak için daha fazla seviye var ve Facebook ile senkronize ettiğimde hala daha fazlasını bekliyorum! 5 kez kaldırıldı!!!!😣😣😣😣
oyun benden habersiz para alıyor bu nasıl ücretsiz uygulanmıyor. sebepsiz yere alınan paralar e posta da mevcuttur. lütfen bundan hayalini istiyorum...!!!
Farm Heroes Saga Nezahtjevne igre qdl